14.9.2020

Syksyllä tapahtuu - EspooSprintin tupla ja City-O

Kisajärjestelyt, harjoitukset, SM-kisat jne. ovat pitäneet suunnistajat aktiivisina elo-syyskuun ajan.

EspooSprintin tuplakisa 5.9. ja City-O 6.9. keräsivät mukavat osanottajamäärät Espoon Karakallioon. Sprinttikisat pidettiin kaksi viikkoa ennen sprintin SM-kisoja, joten kisat olivat hyvää valmistautumista niihin. Osalla huippusuunnistajista oli jo 6.9. Viestiliigan sprinttiviesti Lahdessa, ja tämän vuoksi ainakin toisessa sprintissä vauhti oli rennompaa.

Miesten pääsarjan yhteisaikojen kolmen kärki oli tuttua sprinttinimistöä: 1. Joni Hirvikallio Koovee, 2. Lari Pernu EsSu ja 3. Alvar Palmen EsSu. Naisten pääsarjan kärkikolmikko: 1. Venla Taulavuori Alatornion Pirkat, 2. Alexandra Enlund Pargas IF ja 3. Maiju Oksanen SK Pohjantähti.

Sunnuntain City-O juostiin vaihtelevissa sääoloissa. Lähtö tapahtui auringonpaisteessa, mutta jo vartin päästä lähdöstä yltyvä sade kasteli juoksijat täydellisesti. Useimmat tulivat maaliin taas auringonpaisteessa. City-O on rogain-henkinen kuntosuunnistustapahtuma, jossa kisailijat käyvät kaikilla rasteilla ja nopein voittaa. A-radan suolana oli yksi pitkä rastiväli, joka piti jossain vaiheessa kisaa edetä - suuntaan tai toiseen - leimaamatta muita rasteja välillä. A-radalla kovinta vauhtia piti miehistä Mikko Heinonen Kalevan Rasti ajalla 1:11:28 ja naisista Natalia ja Ruut Kanko 1:23:28. B-radan kovinta vauhtia piti Maria Wallikivi Espoon Akilles 51:12 ja Olli Lehtonen Korven Honka 56:46.

Kisasivut: https://www.espoonakilles.fi/espoosprinttiEi kommentteja:

Lähetä kommentti