1.5.2021

Vielä ehdit osallistua Kompassikilpailuun 6.5.!


Espoon Akilles järjestää Uudenmaan ensimmäisen Kompassisarjan osakilpailun 6.5.2021 Espoonlahden urheilupuistossa klo 17 alkaen. Tarkemmat tiedot kilpailukutsusta. Vielä ehdit ilmoittautua mukaan 2.5. mennessä.

Kilpailuohjeet on nyt julkaistu ja löydät ne täältä.Kompassi-tapahtumat ovat lasten ehdoilla suunniteltuja suunnistustapahtumia, joista löytyy innostavaa tekemistä kisailijoille, seikkailijoille ja lajikokeilijoille. Espoonlahden kilpailu on siis hyvä tilaisuus pienimmillekin suunnistajille aloittaa kilpailu-ura tai avata kisakausi.

Olemme pyrkineet tekemään osallistumisesta mahdollisimman mukavaa ja turvallista kaikille. Radat kulkevat urheilupuistossa, joten alue on selkeä ja avoin. Metsään ei mennä tällä kertaa. Radat ovat helppoja ja lyhyitä, rastireitillä voi siimaria seurata koko matkan halutessaan.

Pienten lasten vanhemmat voivat saattaa lapsensa lähtöalueelle ja varmistaa, että lapsi saa hyvän startin ja lähtee turvallisesti matkaan. Maalin yleisöalueelta näkee lähes koko radan ja vanhempi voi olla vastaanottamassa lastansa taas maalissa.

Kilpailussa huolehditaan turvallisuudesta kaikin tavoin. Pyöräteitä valvotaan ja kulkjjoita varoitetaan liikennemerkeillä/lapuilla, jotta vaaratilanteilta vältyttäisiin yhteen törmäysten osalta. Radan varrella on kisatoimitsijoita, joilta saa tukea, jos lasta matkalla alkaa jännittämään.

Lähtöajat arvotaan seuroittain eli ovat ohjeelliset, lähtö tapahtuu nollauksesta. Tutut omat seuralaisetkin auttavat varmasti uusia mukaan ja ohjaajat voivat olla neuvomassa ja opastamassa ennen lähtöä.

Nähdään kisoissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti