6.9.2018

Nuorten sarjakilpailu tiistaina 18.9. Puolarinportti

Kilpailukeskus Puolarinportti (ent. Puolarmetsän sairaalan parkki)


Pääkaupunkiseudun nuorten sarjakilpailu kisaillaan tiistaina 18.9. Puolarmaarin/Friisinkallion alueella. Järjestelyistä vastaa Espoon Akilles. Parkkiohjaus Puolarintieltä. 

Rastien hakuun voi lähteä klo 17.00-19.00. 

Kartan mittakaava 1:7500. Emit-leimaus. Järjestäjillä on lainata muutamia emit-kortteja. Tapahtumat ovat ilmaisia alueen seurojen nuorille.

Ilmoittautuminen: Klikkaa linkkiä ja täydennä osallistujan tiedot. Linkin kautta ilmoittautuminen ma 17.9. klo 20 asti. Ilmoittautua voi myös paikan päällä, mutta etukäteisilmoittautuminen on järjestelyiden sujuvuuden kannalta suositeltavaa. Jos seura ilmoittaa esim. useita kymmeniä osallistujia omalla listauksella (sisältäen samat tiedot kuin ilmoittautumiskaavakkeessa pyydetyt), voi ne lähettää sähköpostilla Miska Riissaselle 17.9. klo 20 mennessä.

Pääkaupunkiseudun nuorten sarjakilpailut ovat tarkoitetut Espoon, Helsingin, Kirkkonummen ja Vantaan suunnistusseurojen nuorille. Niiden päätarkoituksena on antaa kilpailutuntumaa seuran harjoitusten jälkeen kohti isompia kilpailuja. Ne tarjoavat myös hyvän harjoitusmahdollisuuden ja kilpailun maastoissa, jotka soveltuvat hyvin nuorisosuunnistukseen. Kilpasarjoihin voi osallistua suunnistamalla yksin. Ei-kilpasarjan radan voi kulkea yksin tahi saattajan tai parin kanssa.

Kilpasarjat:
Tytöt: D8RR, D10RR, D10, D12TR, D12, D14 ja uutuutena D14L (sama kuin D12-sarjan rata)
Pojat: H8RR, H10RR, H10, H12TR, H12, H14 ja uutuutena H14L (sama kuin H12-sarjan rata)
RR=rastireittirata: maastossa on yhtenäinen nauha, jonka varrella rastit ovat. Reitin varrella on oikaisumahdollisuuksia, joita saa käyttää hyväkseen.
TR= tukireittirata: on sama nauha kuin RR-radalla, mutta rastit eivät sijaitse aivan sen varrella. Viitoitusta voi käyttää hyväkseen tai suunnistaa siitä välittämättä rastilta toiselle.

Ei-kilpasarjan radat: 
S-RR (yksin, parin tai saattajan kanssa rastireitillä, ei ikärajoituksia)
S-TR (yksin, parin tai saattajan kanssa tukireitillä, ei ikärajoituksia)
S-12–14 (yksin, parin tai saattajan kanssa 12- tai 14-vuotiaiden radalla, ei ikärajoituksia)

Toimihenkilöt:
Kilpailunjohtaja Jessica Bartholdi, ratamestari Veeti Varjo, ratavalvoja Janne Kuusivaara, lähtö Eemi Vaherlehto, tulospalvelu Miska Riissanen ja Marjukka Hanhijärvi sekä tiedotus Hannu Numminen (p. 050 359 8864).

Tervetuloa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti